Logo
| Training & Publishing BV

Contact

Zoeken

Verhuur cursusruimte De Rode Planeet

Het gebouw 'De Rode Planeet' is een losstaand gebouw, op de stationslocatie van Zuidhorn. Het is geopend in 2008 en onder architectuur gebouwd. Het gebouw bestaat uit twee bouwlagen. Beneden zijn twee vergader- en presentatieruimtes. Elke ruimte is standaard voorzien van een DigiBord of een Prowise-touchscreen en een vaste beamer. Onze pc's hebben standaard een snelle internetverbinding. De benedenverdieping is ook in zijn geheel af te huren. U hebt dan een dagdeel of een hele dag de beschikking over twee trainings- en vergaderruimtes en de lunchruimte. Buiten u is dan verder niemand aanwezig. In het gehele gebouw is wifi beschikbaar voor draadloos internet op eigen laptops.

Het gebouw is geschikt voor:

  • Teamtrainingen door coaches, psychologen of afdelingstrainers.
  • Brainstorm- en heidagen. Mindmappingsoftware is aanwezig.
  • Teampresentaties met SMART Board-/ ActivBoard- of Prowise-touchscreen-ondersteuning.
  • ICT-trainingen bij online applicaties.
  • In rustige locatie voeren van sollicitatie- of functioneringsgesprekken.
  • Voorlichting geven bij digitaal te tonen plannen.
  • Combi van vergadering en ict-training.
  • Meerdaagse training in combinatie met hotel en/of restaurants in de directe nabijheid.
  • Het afnemen van groepsenquêtes met behulp van stemkastjes.
  • Combi van eigen vergadering en een training door DRP Training BV bij: digitaal toetsen, WinToets 5, Quayn, mindmapping,  SMART Board of het ActivBoard, training ontwikkeling SCORM-content en/of didactische ict-training.

Catering

De gehele dag is er koffie, thee met koekje en gekoeld water beschikbaar à € 5 per persoon/ per dagdeel. We hebben een lunchruimte voor maximaal 15 personen. Hier verzorgen we lunches à € 10 per persoon. Standaard hierin opgenomen: soep, broodjes, fruit, melk/karnemelk, sap, thee en koffie. 
In Zuidhorn is een historisch hotel  'In 't Holt' en een Best Westernhotel te Aduard (5 autominuten). Hiernaast is een reeks van restaurants in Zuidhorn gevestigd. Wij kunnen ook voor warme maaltijden in onze eigen locatie laten bezorgen. Direct naast ons gebouw is een Italiaans (afhaal)restaurant en een a la carte restaurant aanwezig.

De diverse zalen

U kunt één of meerdere ruimtes huren voor uw eigen bijeenkomsten. Hier kunt u trainingen en presentaties geven aan groepen tot maximaal 15 personen. De cursusruimtes beschikken allen over draadloos (wifi) en bekabeld internet voor de laptops van de cursisten. U kunt dus werken op uw eigen pc, met onbeperkte toegang tot het internet. De cursusruimtes zijn ook gezamenlijk te huur voor het organiseren van eigen team- of groepsdag, waarbij u vervolgens de beschikking heeft over twee ruimtes (grootte varieert van 10 - 15 personen) met elk een eigen SMART Board en beamer.

De Rode Planeet
Hooiweg 5
9801 AJ Zuidhorn
telefoon 0594-501660
fax 0594-501669

mail info@drp.nl