Logo
| voor digitaal toetsen

Home

Zoeken

Welkom bij De Rode Planeet | alles voor digitaal toetsen

DRP levert offline (WinToets) en online (Quayn) toetssystemen aan bedrijven en (onderwijs)instellingen in heel Nederland en Vlaanderen. Wij verzorgen trainingen bij onze toetspakketten, ontwikkelen toetscontent en leveren boeken bij het thema digitaal toetsen. De Rode Planeet is gevestigd in Zuidhorn nabij Groningen en is onderdeel van de Iddink Group te Amersfoort.

 

Productoverzicht 2018

Kopafbeelding
Producten: WinToets, Quayn & QuaynSupport. Ook: (online) trainingen, cursusboeken over toetsen en itembanken voor school en thuis.

Nieuw: Toetsontzorging via Tests4Quayn

Kopafbeelding
Wij helpen scholengroepen bij het volledig digitaliseren en beschikbaar stellen van alle toetsen via Quayn. Vraag informatie aan of maak een afspraak met ons.

Laatste nieuws DRP | 2018

Kopafbeelding
Praktijkboek Telt dit mee? en cursusboek Quayn. Steeds meer toetstrajecten met uitgeverijen, bedrijven en scholen. Koppeling met Magister is uitgebreid.

Quayn BASIC, PLUS en SUITE

Kopafbeelding
Online in de cloud toetsen en examineren via browser en tablet. Koppeling aan WinToets, Magister en meer. Voorlezen via ReadSpeaker.

WinToets 5 PRO, EXPERT en SUITE

Kopafbeelding
Compleet toetssysteem voor offline leren en toetsen. Met export naar papier, elke elo en te koppelen aan Quayn in de cloud.

OnlineToetsportaal | thuis oefenen

Kopafbeelding
Voor leerlingen in het vo bieden wij oefentoetsen aan bij alle bekende vakken en te gebruiken naast alle bekende lesmethodes.

Bloqs Examentrainingen | thuis oefenen

Kopafbeelding
Voor leerlingen thuis hebben wij examentrainers voor 2018 bij de niveaus vmbo-b/k, vmbo-t, havo en vwo. Voor alle vakken, inclusief Rekenen.

Trainingen bij Quayn en WinToets

Kopafbeelding
Bekijk ons huidige aanbod bij: WinToets | Quayn | QuaynSupport | Prowise Presenter | toetscontent ontwikkelen.

Cursusboeken Toetsen & Didactiek

Kopafbeelding
De Rode Planeet heeft cursusboeken bij WinToets en Quayn geschreven en diverse boeken rond ict-didactiek. Allemaal verkrijgbaar bij DRP.

Weblogs De Rode Planeet

Kopafbeelding
Overzicht van alle nieuws uit alle sites van De Rode Planeet. Met RSSfeed en automatische publicatie via LinkedIN, Twitter en Facebook.

Contact zoeken

Kopafbeelding
Zuidhorn ligt tien minuten van de stad Groningen, op het transferium van Zuidhorn. Bij vragen kunt u ons e-mailen of bellen.

Onderdeel van de Iddink Group

Kopafbeelding
De Rode Planeet maakt deel uit van de Iddink Group te Amersfoort. Ons product Quayn is gekoppeld aan Magister en Eduarte.
 
De Rode Planeet
Hooiweg 5
9801 AJ Zuidhorn
telefoon 0594-501660
fax 0594-501669

mail info@drp.nl