Logo
| voor digitaal toetsen

Trainingen

Zoeken

Trainingen bij WinToets en Quayn

Wilt u zich meer verdiepen in de mogelijkheden van digitaal toetsen met WinToets of Quayn? Dan bent u hier bij ons aan het juiste adres. Wij geven trainingen aan docenten van po tot wo, besturen, auteurs van methodes en directies. Wij begeleiden ook onze klanten in het bedrijfsleven. Dat kan voor grote groepen zijn of individueel, bij u op locatie of in ons trainingscentrum te Zuidhorn.

Op 10 minuten van Groningen ligt ons moderne trainingscentrum 'De Rode Planeet'. Ook te huur voor vergaderingen, (ict-)cursussen en als tijdelijke werkruimte met ict- en internetmogelijkheden. Naast een trein- en busstation, hebben we gratis parkeergelegenheid voor de deur.

 

Aanbod trainingen bij WinToets 5

Kopafbeelding
Minder nakijkwerk, makkelijk twee (of meer) verschillende versies samenstellen, uitgebreide analyses voor de inspectie? Leer het met WinToets.

Aanbod trainingen bij Quayn

Kopafbeelding
Online toetsen doet u met onze cloudapplicatie Quayn. Volg een training en u weet precies hoe het werkt. Er is een aanbod voor beginners en gevorderden.

[nieuw] Online trainingen

Kopafbeelding
Trainingen bieden we ook online aan en kunnen geheel zelfstandig worden doorlopen, al dan niet met een certificaat als afsluiting.

Prijzen per type training

Kopafbeelding
De prijzen zijn afhankelijk van groepsgrootte, aantal bijeenkomsten, locatie en cursusmateriaal. Kijk hier wat de mogelijkheden en prijzen zijn.
 
De Rode Planeet
Hooiweg 5
9801 AJ Zuidhorn
telefoon 0594-501660
fax 0594-501669

mail info@drp.nl