Logo
| Training & Publishing BV

Home

Zoeken

Welkom bij De Rode Planeet | alles voor digitaal toetsen

DRP levert offline en online toetssystemen aan bedrijven en (onderwijs)instellingen. Wij verzorgen trainingen bij onze toetspakketten WinToets en Quayn en ontwikkelen en verkopen boeken over digitaal toetsen.

 

Nieuw: Toetsontzorging via Tests4Quayn

Kopafbeelding
Wij helpen scholengroepen bij het volledig digitaliseren en beschikbaar stellen van alle toetsen via Quayn. Vraag informatie aan of maak een afspraak met ons.

Productoverzicht 2017

Kopafbeelding
Producten: WinToets, Quayn & QuaynSupport. Ook: (online) trainingen, cursusboeken over toetsen en itembanken voor school en thuis.

Laatste nieuws DRP | 2017

Kopafbeelding
Praktijkboek Telt dit mee? en cursusboek Quayn. Steeds meer toetstrajecten met uitgeverijen, bedrijven en scholen. Koppeling met Magister is uitgebreid.

Quayn BASIC, PLUS en SUITE

Kopafbeelding
Online in de cloud toetsen en examineren via browser en tablet. Koppeling aan WinToets en QuizPlanet. Voorlezen via ReadSpeaker.

WinToets 5 PRO, EXPERT en SUITE

Kopafbeelding
Compleet toetssysteem voor offline leren en toetsen. Met export naar papier, elke elo en te koppelen aan Quayn in de cloud.

Trainingen bij Quayn en WinToets

Kopafbeelding
Bekijk ons huidige aanbod bij: WinToets | Quayn | QuaynSupport | Prowise Presenter | toetscontent ontwikkelen.

Cursusboeken Toetsen & Didactiek

Kopafbeelding
DRP Publishing heeft de Cursusboeken bij WinToets en Quayn geschreven en een Handboek DigiBord & Didactiek geschreven. Allemaal verkrijgbaar bij DRP.

Weblogs De Rode Planeet

Kopafbeelding
Overzicht van alle nieuws uit alle sites van De Rode Planeet. Met RSSfeed en automatische publicatie via LinkedIN, Twitter en Facebook.

Contact zoeken

Kopafbeelding
Zuidhorn ligt tien minuten van de stad Groningen, op het transferium van Zuidhorn. Bij vragen kunt u ons e-mailen of bellen.
 
De Rode Planeet
Hooiweg 5
9801 AJ Zuidhorn
telefoon 0594-501660
fax 0594-501669

mail info@drp.nl