Logo
| Handboek DigiBord en Didactiek

Handboek DigiBord

Zoeken

Materiaal op internet - CKV

Hier staat een overzicht van online lesmateriaal geschikt voor een digitaal schoolbord.


17e-eeuws poppenhuis Bekijk de plaats, de woonkamer, de keuken en het atelier en breng het tot leven door te klikken en te bewegen. Shockwave Player vereist.
ArtRage Een mooi software pakket om mee te schilderen, tekenen en schetsen. De demo is gratis, maar het basispakket kost slechts 16 euro.
Beroemde schilderijen Raad de schilder en doneer meteen rijst. Op verschillende niveaus te spelen. Helaas wel in het Engels.
Cybertheater Schrijf je eigen toneelstuk
Google Art Project Ontdek musea uit de hele wereld, bekijk honderden kunstwerken op ongelooflijk gedetailleerd niveau, en creŽer je eigen collectie van meesterwerken.
Paleis voor Volksvlijt Bijna 80 jaar na de verwoestende brand, is het Paleis virtueel uit zijn as herrezen. Er zijn kunstexposities te zien en verscheidene historische affiches en foto\'s. Bezoekers kunnen met elkaar praten in de vorm van een chat en een bijpassende 19e eeuwse verschijningsvorm kiezen.
Rembrandt bordspel Digitaal bordspel, dat ook goed te spelen is via het digitale schoolbord. Al spelende leer je van alles over Rembrandt en zijn kunst.


7 items in totaal

De Rode Planeet
Hooiweg 5
9801 AJ Zuidhorn
telefoon 0594-501660
fax 0594-501669

mail drp@drp.nl