Logo
| Handboek DigiBord en Didactiek

Handboek DigiBord

Zoeken

Feestelijke presentatie Handboek DigiBord & Didactiek

De IenI-conferentie in Lunteren had in 2009 de primeur van ons handboek. Op 4 november werd het eerste exemplaar overhandigd door Anton Wesdorp, directeur van uitgeverij Instruct, aan de twee auteurs, Allard Bijlsma en Jori Mur.

[ Foto rechts: © Instruct, 2009 ] 

Op 5 november werd het boek nog eens plenair aangeboden, na afloop van een lezing van Frans Schouwenburg, manager po en vo van de stichting Kennisnet. Deze eerste dagen gingen er al direct tegen de 1000 boeken 'over de toonbank'. De recensies zijn zeer positief. Het ligt in de verwachting dat het boek via Sinterklaas en Kerstman zijn weg zal vinden naar menig pakje. Diverse scholen nemen het namelijk op in het kerstpakket.


 

 

 

 

 
[ alle foto's in deze collage: © Frans Peeters | www.informaticavo.nl ]

Alle indieners van een quote hebben een gratis exemplaar van het boek ontvangen. Veel van deze schrijvers waren op de I&I-conferentie aanwezig en konden zo direct een exemplaar meenemen. Via Twitter kwamen daarna al snel de eerste reacties. Het tijdschrift COS was de eerste met een uitgebreide recensie, aanwezig in het novembernummer op pagina 13. Inmiddels zijn er meer recensies beschikbaar.

We danken een ieder die een bijdrage heeft geleverd aan het boek. En dat zijn er velen!

Allard Bijlsma
Jori Mur

Zuidhorn, november 2009.

De Rode Planeet
Hooiweg 5
9801 AJ Zuidhorn
telefoon 0594-501660
fax 0594-501669

mail drp@drp.nl