Logo
| Training & Publishing BV

Home

 
Zoeken

Welkom bij De Rode Planeet | alles voor digitaal toetsen

DRP levert offline en online toetssystemen aan bedrijven en (onderwijs)instellingen. Wij verzorgen trainingen bij onze toetspakketten WinToets en Quayn en ontwikkelen en verkopen boeken over digitaal toetsen.

 

Di 24 januari | nieuwjaarslunch

Kopafbeelding
Komt u ook naar onze nieuwjaarslunch op dinsdag 24 januari tijdens de NOT te Utrecht? De lunch wordt u aangeboden door de Iddink Groep.

Productoverzicht 2017

Kopafbeelding
Producten: WinToets, Quayn & QuaynSupport. Ook: (online) trainingen, cursusboeken over toetsen en itembanken voor school en thuis.

Laatste nieuws DRP | 2017

Kopafbeelding
Praktijkboek Telt dit mee? en cursusboek Quayn. Steeds meer toetstrajecten met uitgeverijen, bedrijven en scholen. Koppeling met Magister is uitgebreid.

Quayn Portal en Quayn Mobile

Kopafbeelding
Volledig online in de cloud toetsen en examineren via browser en tablet. Met import vanuit WinToets en QuizPlanet. Wordt dagelijks doorontwikkeld!

WinToets 5 PRO, EXP en SUITE

Kopafbeelding
Compleet toetssysteem voor offline leren en toetsen. Met export naar papier, elke elo en te koppelen aan Quayn in de cloud.

Trainingen bij Quayn en WinToets

Kopafbeelding
Bekijk ons huidige aanbod bij: WinToets | Quayn | QuaynSupport | Prowise Presenter | toetscontent ontwikkelen.

Cursusboeken Toetsen & Didactiek

Kopafbeelding
DRP Publishing heeft de Cursusboeken bij WinToets en Quayn geschreven en een Handboek DigiBord & Didactiek geschreven. Allemaal verkrijgbaar bij DRP.

Weblogs De Rode Planeet

Kopafbeelding
Overzicht van alle nieuws uit alle sites van De Rode Planeet. Met RSSfeed en automatische publicatie via LinkedIN, Twitter en Facebook.

Contact zoeken

Kopafbeelding
Zuidhorn ligt tien minuten van de stad Groningen, op het transferium van Zuidhorn. Bij vragen kunt u ons e-mailen of bellen.
 
De Rode Planeet
Hooiweg 5
9801 AJ Zuidhorn
telefoon 0594-501660
fax 0594-501669

mail info@drp.nl