Logo
| WinToets 5.0

Home

 
Zoeken

Welkom bij WinToets 5 | digitaal leren, toetsen en examineren

De Rode Planeet biedt toets- en examenoplossingen voor bedrijven en (onderwijs) instellingen. WinToets 5 is een beheer-, afname- en analyse-oplossing, voor het offline beheren van toetsen en examens in itembanken. Selecties kunnen naar papier, pc, netwerk, elo, lcms, schrapkaartsysteem of tablet worden gestuurd. In deze website alle informatie en ondersteuning bij WinToets 4 en 5. Voor toetsen in de cloud of via tablets hebben we Quayn [www.quayn.nl] beschikbaar.

 

Toetsen en leren met WinToets 5

Kopafbeelding
WinToets is al jaren het meest gebruikte digitale toets- en trainings programma in Nederland. Met tientallen itemtypes en bronmogelijkheden.

Versie 5.0 is uitgerold!

Kopafbeelding
In 2015 verscheen versie 5.0 van WinToets. Nu met HTML5 voor invoer en voor output naar Quayn, website of SCORM. Kijk rond en zie wat er nieuw is.

Meest uitgebreide versie: 5.0 SUITE

Kopafbeelding
Naast 5.0 PRO en EXPERT is er ook een 5.0 SUITE. Met extra beheeronderdelen en Quayn-ondersteuning. Inclusief handige toetsconverter.

Quayn voor toetsen in de cloud

Kopafbeelding
Naast WinToets hebben we nu Quayn Portal beschikbaar voor online toetsen en toetsen via de iPad. Klik voor verdere informatie.

Laatste update: 5.0.125 | maart 2016

Kopafbeelding
Nieuwe setups voor alle type gebruikers. Nu met filteren op basis van matrijs, verbetering werking HTML5-player en veel kleinere vernieuwingen.

Setups en updates WinToets 5.0

Kopafbeelding
Van WinToets verschijnt elke twee maanden gratis een update voor geregistreerde gebruikers [inlog vereist].

Cursusboek WinToets 5

Kopafbeelding
Er is een uitgebreid cursusboek verschenen bij versie 5. De boeken zijn los en in grote aantallen te bestellen.

Itembanken bij WinToets 4 en 5

Kopafbeelding
Er zijn miljoenen toetsvragen in WinToetsformaat beschikbaar. Zie hier bij welke uitgeverijen u terecht kunt. Ook zijn gratis downloads mogelijk.

Downloads bij WinToets 4 en 5

Kopafbeelding
Wij hebben tienduizenden toetsitems, voorbeelden, grafische vullingen en veel meer beschikbaar. Kijk regelmatig in onze lijst van downloads.

Community WinToets 4 en 5

Kopafbeelding
Bent u gebruiker van WinToets en zou wel online in contact willen treden met een collega voor het samen maken of uitwisselen van itembanken?
 
De Rode Planeet
Hooiweg 5
9801 AJ Zuidhorn
telefoon 0594-501660
fax 0594-501669

mail info@drp.nl