Logo
| WinToets 5.0

Home

 
Zoeken

Welkom bij WinToets 4 en 5 | digitaal leren, toetsen en examineren

De Rode Planeet biedt toets- en examenoplossingen voor bedrijven en (onderwijs) instellingen. WinToets 5 is een beheer-, afname- en analyse-oplossing, voor het offline beheren van toetsen en examens in itembanken. Selecties kunnen naar papier, pc, netwerk, elo, lcms, schrapkaartsysteem of tablet worden gestuurd. In deze website alle informatie en ondersteuning bij WinToets 4. Voor toetsen in de cloud of via tablets hebben we Quayn [www.quayn.nl] beschikbaar.

 

Toetsen en leren met WinToets 4

Kopafbeelding
WinToets is al jaren het meest gebruikte digitale toets- en trainings programma in Nederland. Met tientallen itemtypes en bronmogelijkheden.

Op naar versie 5.0!

Kopafbeelding
Mei 2015 verschijnt versie 5.0 van WinToets. Volledig HTML5 voor invoer en voor output naar Quayn, website of SCORM. Kijk al vast rond en zie wat er nieuw is.

Quayn voor toetsen in de cloud

Kopafbeelding
Naast WinToets hebben we nu Quayn Portal beschikbaar voor online toetsen en toetsen via de iPad. Klik voor verdere informatie.

Meest uitgebreide versie: 4.0 EXPERT

Kopafbeelding
Naast 4.0 PRO is er ook een 4.0 EXPERT. Met FLASH-export voor online afname in website en elo. Met extra opdracht- en game-itemtypes.

Cursusboek deel I en II

Kopafbeelding
Er zijn twee cursusboeken verschenen. De boeken zijn los en in grote aantallen te bestellen. Deel III verschijnt in de loop van 2013 bij versie 4.1.

Laatste update: 4.0.291 | 24 oktober 2014

Kopafbeelding
Recent: met vele tientallen aanpassingen op basis van wensen van gebruikers en met nieuwe Flashkit.

Setups en updates WinToets 4.0

Kopafbeelding
Van WinToets verschijnt elke twee maanden gratis een update voor geregistreerde gebruikers [inlog vereist].

Rondleiding door programma

Kopafbeelding
Wilt u een goed beeld krijgen van het programma? Volg dan onze rondleiding, die u voert langs alle mogelijkheden en vraagtypen.

Itembanken bij WinToets 4.0

Kopafbeelding
Er zijn miljoenen toetsvragen in WinToetsformaat beschikbaar. Zie hier bij welke uitgeverijen u terecht kunt. Ook zijn gratis downloads mogelijk.

Downloads bij WinToets 4.0

Kopafbeelding
Wij hebben duizenden toetsitems, voorbeelden, grafische vullingen en veel meer beschikbaar. Kijk regelmatig in onze lijst van downloads.

Community WinToets 4.0

Kopafbeelding
Bent u gebruiker van WinToets en zou wel online in contact willen treden met collega's voor het samen maken en/of uitwisselen van itembanken?
 
De Rode Planeet
Hooiweg 5
9801 AJ Zuidhorn
telefoon 0594-501660
fax 0594-501669

mail info@drp.nl