Logo
| WinToets 5.0

 
Zoeken

Overzicht elo's waarin WinToets werkt

In principe draaien wintoetsen als SCORM-package binnen elk LCMS met een SCORM runtime-omgeving. Met veel elo's hebben wij jaarlijks overleg. We proberen samen met de elo's onze producten zo goed mogelijk aan te sluiten op elkaar. Vanuit dit menu kunt u voor elke elo opvragen wat de status van de koppeling is.

 

WinToets en de elo's | een inleiding

Kopafbeelding
Algemene uitleg over de koppeling van WinToets aan de elo. Zie verder ook per elo, via de alfabetische lijst onderaan dit scherm.

Handleidingen koppelingen WinToets aan een elo

Kopafbeelding
Voor de meest gebruikte elo's hebben wij een uitgebreide handleiding ter download beschikbaar.

BlackBoard & WinToets

Kopafbeelding
BlackBoard (ook wel: BrainBox en Nestor) is een elo, die kan samenwerken met WinToets 5.0 EXPERT en SUITE. Zie hier het laatste nieuws.

Fronter & WinToets

Kopafbeelding
Fronter is een elo, die kan samenwerken met WinToets 5.0 EXPERT en SUITE. Zie hier het laatste nieuws, weblinks en voorbeeldschermen.

Itslearning & WinToets

Kopafbeelding
Itslearning is een elo, die kan samenwerken met WinToets 5.0 EXPERT en SUITE.

Magister en WinToets

Kopafbeelding
Magister is een administratiepakket met ingebouwde elo, die kan samenwerken met WinToets 5.0 EXPERT en SUITE. Zie hier het laatste nieuws.

Moodle en WinToets

Kopafbeelding
Moodle is een open source elo, die kan samenwerken met WinToets 5.0 EXPERT en SUITE. Zie hier het laatste nieuws, weblinks en voorbeeldschermen.

N@Tschool & WinToets

Kopafbeelding
N@Tschool is een elo, die kan samenwerken met WinToets 5.0 EXPERT en SUITE. Zie hier het laatste nieuws, weblinks en voorbeeldschermen.

Smartschool & WinToets

Kopafbeelding
Smartschool is een online portal, met een elo en met een gekoppeld cijferpakket Skore, die kan samenwerken met WinToets 5.0 EXPERT en SUITE.
 
De Rode Planeet
Hooiweg 5
9801 AJ Zuidhorn
telefoon 0594-501660
fax 0594-501669

mail info@drp.nl