Logo
| WinToets 5.0

Home

 
Zoeken

Welkom bij WinToets 5 | digitaal leren, toetsen en examineren

De Rode Planeet biedt toets- en examenoplossingen voor bedrijven en (onderwijs) instellingen. WinToets 5 is een beheer-, afname- en analyse-oplossing, voor het offline beheren van toetsen en examens in itembanken. Selecties kunnen naar papier, pc, netwerk, elo, lcms, schrapkaartsysteem of tablet worden gestuurd. In deze website alle informatie en ondersteuning bij WinToets 5. WinToets is naadloos te integreren met ons cloudpakket Quayn [www.quayn.nl]. Toetsen en resultaten kunnen onderling uitgewisseld worden.

 

Toetsen en leren met WinToets 5

Kopafbeelding
Welkom bij het meest gebruikte offline digitale toets- en leerprogramma in Nederland. Met tientallen item- en brontypes.

Versie 5.0 groot succes!

Kopafbeelding
Eind 2018 verscheen van versie 5 al weer update 203. Ondersteunt HTML5, exports naar website of SCORM. Werkt optimaal samen met ons cloudpakket Quayn.

Meest uitgebreide versie: 5.0 SUITE

Kopafbeelding
Naast 5.0 PRO en EXPERT is er ook een 5.0 SUITE. Met extra beheeronderdelen en Quayn-ondersteuning. Inclusief handige toetsconverter.

Quayn voor toetsen in de cloud

Kopafbeelding
Voor de cloud hebben we Quayn ontwikkeld. Ook voor toetsen via de iPad. Prima te gebruiken naast WinToets voor bouwen, oefenen en uitwisselen.

Laatste update: 5.0.206 | november 2018

Kopafbeelding
Nieuwe setups voor alle type gebruikers. Met verbeterde werking HTML5-player, WTAfname met HTML5-afname, Kahoot-export en meer.

Setups en updates WinToets 5.0

Kopafbeelding
Van WinToets verschijn elk half jaar gratis een update voor geregistreerde gebruikers [inlog vereist].

Cursusboek WinToets 5

Kopafbeelding
Er is een uitgebreid cursusboek beschikbaar bij versie 5. Nu met grote korting bij bestelling grotere aantallen.

Handleidingen WinToets 5

Kopafbeelding
Naast een cursusboek hebben we ook vele gratis PDF-handleidingen bij steeds een thema beschikbaar. Voor zelfstudie en om af te drukken.

Presentaties bij WinToets 5

Kopafbeelding
We hebben tientallen presentaties beschikbaar in de formaten PPTx, PDF en YouTube. Te gebruiken voor zelfstudie of voor zelf te verzorgen presentaties.

Downloads bij WinToets 5

Kopafbeelding
Wij hebben tienduizenden toetsitems, voorbeelden, grafische vullingen en veel meer beschikbaar. Kijk regelmatig in onze lijst van downloads.
 
De Rode Planeet
Hooiweg 5
9801 AJ Zuidhorn
telefoon 0594-501660
fax 0594-501669

mail info@drp.nl