Logo
| WinToets 5.0

Algemeen

 
Zoeken

Quayn | uitgeverijen

Voor uitgeverijen hebben we een reeks aan mogelijkheden. Wij werken samen met tientallen grote en kleine uitgeverijen in Nederland en Vlaanderen. Neem contact met ons op en leg aan ons voor wat uw plannen zijn. Wij geven u vervolgens een advies op maat en zullen een daarbij passende offerte voor u opstellen.

Drie veel voorkomende mogelijkheden:

 • [1] Ontwikkeling van standaardtoetsen en -banken voor klanten
  Distributie: als Quayn-zipbestand.
  Praktijk: klanten kunnen vanuit uw portal zip's downloaden met de toetsen en die openen in hun eigen versie van WinToets en/of Quayn.
  Benodigd: licentie voor het ontwikkelen (basis) en een licentie voor minimaal één titel/vak/methode.


 • [2] Uitleveren van toetsen en/of itembanken via cloudapplicatie Quayn
  Praktijk: u deelt de ontwikkelde toetsen vanuit Quayn rechtstreeks met de klant, die in dat geval zelf over Quayn moet beschikken.
  Benodigd: licentie voor het ontwikkelen (basis) en minimaal één titel/vak/methode + licentie op Quayn voor het kunnen distribueren van toetsen en/of itembanken.
   
 • [3] Integreren van Quayn-functionaliteit in een eigen portal 
  Distributie: via API Quayn koppelen aan eigen portal, zodat cursisten toetsen online kunnen afnemen via onze HTML5-player en waarbij u uitslagen terug kunt inlezen voor het geven van eigen analyses. Hier is altijd maatwerk bij benodigd.
  Praktijk: u koppelt zelf Quayn-functionaliteit aan functionaliteit binnen uw eigen portal, op basis van onze API.
  Benodigd: licentie voor het ontwikkelen (basis) en minimaal één titel/vak/methode + licentie en sla voor gebruik van onze Quayn API.

Informatie bij de te verstrekken licenties

Onze instap/basislicentie gaat er standaard van uit dat u alle gemaakte toetsen aan de instellingen aanbiedt zonder één van onze players. De ontvangende instellingen moeten de toetsen via hun eigen licentie op Quayn kunnen afnemen. Afname en analyse vindt dan bij de klant plaats.

 • Uitgeverslicentie Basis
  Voldoende voor de periode dat u nog aan het ontwikkelen bent en nog niet uitlevert aan klanten. Alle auteurs krijgen een account op Quayn.
 • Toetsen verspreiden: licentie per titel/vak/methode
  Enkel de XML-bestanden en mogelijke bronnen mogen worden verspreid. De ontvanger van de toetsen dient zelf te beschikken over Quayn. Op het moment dat een licentie niet wordt verlengd, mogen gemaakte toetsen niet meer worden verspreid en geen bestaande toetsen meer worden aangepast. Het is niet toegestaan anders dan voor uw eigen bedrijf toetsen te maken en te verspreiden. 

EXTRA MOGELIJKHEDEN.

 • Speciale prijs voor zzp'ers met eenmanszaak
  Bedoeld voor stichtingen, (groepen) docenten en kleine zelfstandigen, die tegen een kleine vergoeding toetsenbanken willen gaan verspreiden in het onderwijs. U kunt deze prijs aanvragen door toezending van een KvK-kopie en een begeleidende e-mail met wat uw plannen zijn. Wij bepalen daarna of u voor deze licentie in aanmerking komt en nemen contact met u op. Stuur één en ander naar info@drp.nl.
 • Helpdesk en ondersteuning
  Licentiebedragen zijn altijd exclusief presentaties, advisering en inhoudelijke begeleiding. De helpdesk is bedoeld voor technische vragen en problemen. Presentaties en advisering zijn mogelijk vanaf € 349 per dagdeel te Zuidhorn en € 649 incompany en/of € 79 per uur (excl. btw).


Mochten wij bemerken dat met een eigen licentie toetsen worden ontwikkeld en dat die vervolgens commercieel verspreid worden via een ander bedrijf of uitgeverij, dan zullen wij dit melden bij de desbetreffende uitgeverij of dit bedrijf. De verkopende uitgeverij zal dan ook zelf een licentie moeten regelen.

 

De Rode Planeet
Hooiweg 5
9801 AJ Zuidhorn
telefoon 0594-501660
fax 0594-501669

mail info@drp.nl